SOLČANKA, s.r.o.

Cestoviny s tuniakom a rajčinovou omáčkou

Suroviny
200 gtuniak v olivovom oleji
400 gparadajky v konzerve
1 kscibuľa
2 strúčikycesnak roztlačený
2 PLolivy čierne
3 PLhrach varený
1 PLbylinkové korenie bez glutamanu
morská soľ
olivový olej
korenie čierne
cestoviny

Bylinkové korenie bez glutamanu

Morská soľ

Cestoviny s tuniakom a rajčinovou omáčkou

Postup prípravy receptu

  1. Na oleji si opražíme cibuľku, pridáme pretlačený cesnak a opražíme ešte jednu minútku.
  2. Cibuľku s cesnakom zalejeme paradajkami a pridáme ostatné suroviny. Varíme cca 20 minút. Dochutíme a podávame s cestovinou. Ak máme po ruke tak s nasekanou cerstvou bazalkou, kto má rád môže namiesto čierneho korenia použiť cayanské prípadne s cibuľkou opražiť aj chilli papričku.

Zdroj: varecha.sk