SOLČANKA, s.r.o.

Penne s krevetami

Suroviny
125 gmaslo
1 kscibuľa
3 kscesnak
4 - 5 ksparadajky
korenie čierne
morská soľ
vegeta, ktorá neobsahuje glutaman
čili sušené
šťava citrónová
700 gkrevety
500 gcestoviny (Penne)
vňať petržlenová
parmezán

Dochudovadlo bez glutamanu

Sušená zelenina solčanka na dochucovanie pokrmov s morskou soľou a bez obsahu glutamanu

Morská soľ

Penne s krevetami

Postup prípravy receptu

  1. Maslo rozpustíme na väčšej panvici, na ktorej opražíme cibuľu a po 2 min pridáme 3 strúčiky cesnaku prepasírovaneho.
  2. Pridáme 4 - 5 rozmixované paradajky ochutíme: sušeným čili, soľou, korením, vegetou, ktorá neobsahuje glutaman a citrónovou šťavou.
  3. 5 min necháme variť, potom pridáme krevety a varime 15 min.
  4. Pridáme uvarené cestoviny a čerstvú petržlenovú vňať podla chuti parmezán.

Zdroj: varecha.sk