SOLČANKA, s.r.o.

Tagliatelle s kuracím mäsom hubami a špargľou

Tagliatelle s kuracím mäsom hubami a špargľou

Suroviny
500 gprsia kuracie
10 ksšpargľa
olej olivový
1/2 ksmaslo
5 kshuby
morská soľ
vegeta bez glutamanu
korenie čierne
čili práškové
300 gcestoviny (tagliatelle)

Zeleninové ochucovadlo, ktoré neobsahuje glutaman

Morská soľ

Bezlepkové žemle a rožky

Postup prípravy receptu

  1. Dáme si variť cestoviny. Medzitým si pripravíme huby. Do panvice dáme olivovy olej, huby, soľ a orestujeme do mäkka. Keď sú hotové, tak ich rozmixujeme. Je to ako hubové pesto. Na panvici roztopíme maslo, pridáme rozmixované huby, čili a premiešame, dáme bokom. Na 2 panvici si orestujeme mäso, pridáme vegetu, čierne korenie a restujeme 5 min. Potom pridáme špargľu a restujeme spolu s mäsom 2 min, potom pridáme hubovú zmes a nakoniec cestoviny a premiešame. Prajem dobru chut

Zdroj: varecha.sk