SOLČANKA, s.r.o.

Zemiakové placky s pečeňou a paprikou

Suroviny
600 gpečeň bravčová
2 kspaprika farebná
400 gcibuľa
olej
korenie čierne mleté
vegata (Solčanka) neobsahuje Glutaman
morská soľ
Na zemiakové placky:
1 kgzemiaky
3-4 PLmúka polohrubá
2 ksvajcia
podľa chuticesnak
olej
korenie čierne mleté
morská soľ

Solčanka s morskou soľou

Zeleninové ochucovadlo

Kačacie prsia na hubovom rizote

Postup prípravy receptu

  1. Zemiaky očistíme a nastrúhame na jemnom strúhadle, pridáme múku, vajcia, prelisovaný cesnak, osolíme a okoreníme.
  2. Na horúcom oleji vyprážame malé placky, ktoré kladieme na papierový obrúsok.
  3. Príprava pečene: Na oleji opražíme cibuľku, pridáme na rezančeky nakrájanú bravčovú pečeň a farebnú papriku, rýchlo opražíme a plníme zemiakové placky. Placky ozdobíme opraženou cibuľkou. 

Zdroj: varecha.sk