SOLČANKA, s.r.o.

Guláš pre vegetariána

Suroviny
1kscukina
2kscibuľa
300g na kockyzemiaky
1člkorenie mexické pikantné
3str.cesnak
podľa svojej chutimajorán
3dllečo sterilizované
1/2dlolej
paprika červená mletá
na dochuteniemorská soľ
ochucovadlo solčanka

Suroviny z nášho e-shopu:

Zeleninové ochucovadlo pokrmov Solčanka s morskou soľou

Morská soľ

Guláš pre vegetariána

Postup prípravy receptu

  1. Cibuľu nakrájame na drobno a dáme na olej, ale hneď za ňou ide na kocky nakrájaná olúpaná cukina, staršia má tvrdú kožu, tak pre to, a pomali pražíme pridáme červ, papriku a podlejema troškou vody, aby paprika nezhorela a pridáme ostatné koreniny, cesnak tiež poktájame na maličké kocočky a pridáme. Podlejeme vodou a pridáme zemiaky.
  2. Spolu z cukinou sa uvaria. Pridáme aj lečo.
  3. Po 15 minutach máme hotový guláš,čo neodmietne ani nevegetarián.

Zdroj: varecha.sk