SOLČANKA, s.r.o.

Tuniaková nátierka s vajíčkom

Suroviny
185 g - 1 konzerva tuniak vo vlastnej šťave
3 ks uvarené natvrdovajíčka
250 gmaslo (alebo margarín)
1 ks stredná cibuľa
2 PLkečup
2 PLhorčica
2 trojuholníky väčšiesyr tavený
vegeta bez glutamanu (solčanka)
korenie čierne mleté

Solčanka s morskou soľou

zeleninové ochucovadlo bez glutamanu

Postup prípravy receptu

  1. Ako prvé dáme vajíčka uvariť na tvrdo, medzi tým nakrájame cibuľu, scedíme tuniaka od šťavy a pridáme do masla postupne primiešame syry, kečup, horčicu, podľa chutí okoreníme a o solíme vegetou. Na koniec primiešame nastrúhané vajíčka. Približne 2 hodiny necháme odstáť v chladničke. Natierame na chleba alebo pečivo.

Zdroj: varecha.sk