SOLČANKA, s.r.o.

Cestovinový šalát s tuniakom

Suroviny
500 gr - najlepšie vrtuľkycestoviny
200 grtatarská omáčka
185 grtuniak v rastlinnom oleji
1 KLsoľ
2 KLsolčanka / vegeta
pár kvapiekolej
2 litrevoda

Postup receptu na cestovinový šalát s tuniakom

  1. Cestoviny vysypeme do vriacej vody - nezabudnime vodu osoliť, dať vegetu a pár kvapiek oleja. Varíme maximálne 6-7 minút od bodu varu a na miernom ohni. Prelejeme cez sito a prepláchneme studenou vodou.
  2. Vložíme do misky, vysypeme tuniaka - celý obsah konzervy a premiešame.
  3. Necháme chvíľu odpariť a primiešame celú tatarskú omáčku.
  4. Odporúčam pridať trochu oleja, cestoviny to majú rady.
  5. Môžeme konzumovať. Verím, že si tento šalát obľúbite pre jeho jednoduchú prípravu, nízky rozpočet a úsporu času pri varení.

zdroj: varecha.sk