SOLČANKA, s.r.o.

Krémové rizoto z červenej šošovice

Suroviny
500 gšošovica červená
100 mlolej
250 gmaslo
20 gcesnak
1 lvývar
300 gryža arborio
100 grukola
70 gparmezán
morská soľ solčanka
1 ksšalotka
bylinkové korenie solčanka

Solčanka bylinkové korenie bez glutamanu

Morská soľ

Krémové rizoto z červenej šošovice

Postup prípravy

  1. Červenú šošovicu dáme variť do osolenej vody. Keď je šošovica mäkká, rozmixujeme ju a odložíme.
  2. Na oleji speníme šalotku, cesnak, pridáme bylinkové korenie a ryžu. Opražíme a pomaly prilievame vývar, až kým nie je ryža polotvrdá.
  3. Nakoniec do hotovej ryže primiešame maslo a šošovicovú zmes a podávame s rukolou a parmezánom.

Zdroj: varecha.sk