SOLČANKA, s.r.o.

Rajčinový šalát Caprese s mozarellou

Suroviny
2 ksrajčiny veľké mäsité
1 ksmozarella
1 minimozarella
morská soľ
korenie 4-farieb
olivový olej extra virgin
bazalka čerstvá /sušená/
Príloha:
bagetka
1 strúčikcesnak

Postup receptu

  1. Pripravíme si všetky suroviny potrebné na šalát. Nakrájame rajčiny na pol mesiačiky, mozarellu hrudku na osminky, minimozarellu necháme celú.
  2. Všetko jemne premiešame preložíme na servírovací tanier, kde šalát dochutíme morskou soľou, korením 4 farieb, a zakvapneme olivovým olejom extra virgin. Nakoniec ozdobíme a ochutíme posekanou bazalkou najlepšie čerstvou, ak nemáme tak sušenou. Ako prílohu použijeme nasucho opečenú bagetku na teflónovej panvici, potretá cesnakom.

zdroj: varecha.sk