SOLČANKA, s.r.o.

Fettuccine s hubami na smotane

Suroviny
300 g cestovinyfettuccine
150 gšampiňóny hnedé
250 mlsmotana sójová
1 kscibuľa
4 strúčikycesnak
1 KLhorčica francúzska
štipkatymian
podľa chutišťava citrónová
korenie čierne
hubové korenie Solčanka
morská soľ
štipkapaprika červená mletá
bazalka

Hubové korenie, ktoré neobsahuje glutaman

Morská soľ

Fettuccine s hubami na smotane

Postup prípravy receptu

  1. Uvaríme si cestoviny vo woku podľa manuálu, (odložte si aj trošku vody, v ktorej sa varili - neskôr sa nám môže hodiť do omáčky). V tom istom woku si na oleji osmažíme cibuľku (do sklovita), prihodíme nakrájané šampiňóny, ktoré sprudka opečieme, pridáme tymian, prelisovaný cesnak, soľ, korenie hubové, čierne.
  2. Zalejeme smotanou a dochutíme horčicou a citrónom, chvíľku necháme prevrieť a v prípade potreby dolejeme trošku vody z cestovín.
  3. K omáčke prihodíme uvarené fettuccine.

Zdroj: varecha.sk