Solčanka s morskou soľou
Zeleninové ochucovadlo mäsových pokrmov
| Suroviny | |
|---|---|
| 1 kg | prsia kuracie |
| 2 PL | pasta karí červená |
| 100 ml | olej rastlinný |
| 4 ks | mrkva |
| 200 g | kapusta hlávková |
| 50 g | judášovo ucho |
| 100 g | cibuľa červená |
| 100 g | pór |
| 1 ks | paprika mäsitá červená |
| 300 ml | vývar kurací |
| 1 PL | korenie karí |
| 1 PL | solčanka s morskou soľou |
| 3 PL | omáčka sójová |
| 2 PL | omáčka rybacia |
| 250 ml | smotana šľahačková |
| 2 ks | papričky chilli |
| 1 PL | Solamyl |
| 1 dl | voda |
Zeleninové ochucovadlo mäsových pokrmov
Zdroj: varecha.sk