SOLČANKA, s.r.o.

Zapekané kuracie rezne

Suroviny
8 kskuracie rezne
1/2kgkačacia pečeň
3plolej olivový
2plsoľčanka alebo vegeta
2člkorenie štyroch farieb
1/2hlkapusta hlávková
4plolej rastlinný
podľa svojej chutikorenie čierne mleté
podľa svojej chutisoľ
na obalenie kapustovej plnkystrúhanka
4rožky staršie pečivo
3ksvajcia
200g udený strúhaný syr gouda
3plmajolka
3pltatarská omáčka
3str.cesnak
3plsmotana kyslá
24 menších kúskovslanina údená

Postup receptu

  1. Vezmeme to od kapusty,popražíme ju na oleji okorenime ,osolíme a namočíme do vody nie do mlieka/staršie pečivo a potom vyžmýkame a pomiešame z upraženou kapustou a vajíčkami,dáme na pečiacu fóliu a sformujeme do valca a obalíme v strúhanke....
  2. Zapečieme do zlatohneda.....
  3. kuracie rezne nakorenime korením a solčankou a poopekáme z oboch strán a položíme na pekáč potretý olejom...
  4. na rezne poukladáme pečienku opraženú na oleji a poukladáme na rezne v pekáči a pri pripichneme ju o rezeň parátkom...
  5. namiešame syr, majolenku, tatarku, kyslú smotanu, a pretlačený cesnak a tú hustú kašu pridáme na pečienky a na špilky pripichneme údenú slaninu a dáme zapiecť....
  6. upečená kapustová plnka...
  7. zapečené kuracie rezne...
  8. môžeme podávať, dobrú chuť!

zdroj: varecha.sk