Bielky vyšľahať s kryštálovým cukrom, do tuhej peny - aby ak prevrátite misku nevypadla pena. Postupne pridávať žĺtky, potom po lyžici horúcu vodu. Nakoniec primiešať bezlepkové múky. Vyliať na plech vyložený papierom na pečenie. Upiecť asi na 200°C - čas podľa potreby - keď sa kraje odlepujú, a po zapichnutí dreveného špáradla do stredu nezostáva mokré, tak je upečená.
Na vychladnuté upečené cesto poukladáme odkvapkané marhule. Šťavu z kompótu dáme do hrnca (asi tak 2 litrového), pridáme pomarančový sirup, dolejeme na 1,3l tekutiny - a necháme zovrieť. Keď tekutina vrie, tak prilejeme 0,2dl studenej vody, v ktorej sme rozmiešali 3 Zlaté klasy (120g prášku). Za stáleho miešania počkáme kým zovrie - vytvorí sa nám tzv. falošná želatina. Ešte teplým krémom zalievame cesto s marhuľkami - pomaličky veľkou lyžicou - trpezlivo. Dávka 1,5l je akurát na normálny veľký plech do klasickej rúry - zaliate je to po vrch.
Necháme vychladnúť a krájame. Keď nevieme vydržať, tak sa tá falošná želatina zle krája. Vrch sa môže ešte keď sa konzumuje natrieť, nasprejovať šľahačkou - kto má ako rád.