SOLČANKA, s.r.o.

Panini s mozzarellou a bazalkou

Suroviny
1 kus mozzarella
1 kus Paradajka
4 Francúzske bagetky
10 bazalka čerstvá (listy)
bylinková soľ
balsamico ocot
Olivový olej

Bylinková soľ koreninová

Bylinková soľ na dochucovanie pokrmov

Panini s mozzarellou a bazalkou

Postup prípravy receptu

  1. Prekrojíme si francúzske bagetky, jednu stranu potrieme balsamico octom a poukladáme poukladáme bazalkové listy.
  2. Na druhú polovicu striedavo poukladáme na krúžky nakrájané paradajku a mozzarrelu. Posypeme bylinkovou soľou
  3. Spojíme a dám na panvicu potretú olivovým olejom alebo na gril (panini) taktiež potretým olivovým olejom.
  4. Hotové panini.

Zdroj: varecha.sk