SOLČANKA, s.r.o.

Rizoto s hríbami

Suroviny
300 g ryža
3 pl olej olivový
10 cm pór
2-3 hrste hríby sušené
podľa svojej chuti korenie, majorán, petržlenová vňať soľ
trošku čili omáčka pálivá
2 pl sušená zelenina / solčanka / vegeta

Dochucovadlo Solčanka bez glutamanu a morská soľ z nášho e-shopu.

Postup prípravy receptu

  1. Ryžu si umyjeme a dáme variť do vody, dáme asi 1,5l vody osolenej, potom vodu scedíme...
  2. na panvici si na oleji popražíme pór a potom pridáme odstáte hríby vo vode najmenej 1 hodinu...
  3. riadne udusíme, môžeme trochu podliať, potom pridáme všetky koreniny a zmiešame spolu s ryžou a môžeme podávať, dobrú chuť...
  4. polejeme ostrou omáčkou...

Zdroj: varecha.sk