SOLČANKA, s.r.o.

Zapečené kuracie mäso s kyslou kapustou

Recept bez prílohy môžeme použiť ,pri 90 dňovej diéte, alebo delenej strave, pri diabete...

Suroviny
4 ks vykostené kuracie stehná horné
2 ks dolné s kosťou kuracie stehná
500 g kapusta kvasená
1 čl solčanka
1 čl korenie grilovacie
2 cl olej olivový

Postup receptu:

  1. kuracie stehná dolné narežeme popri kosti, aby sa to dobre prepieklo a horné úplne vykostíme, posolíme solčankou vegetou
  2. na pekáč dáme pár kvapiek oleja a nato navrstvíme kapustu, ktorú tiež posypeme solčankou...
  3. na vrch dáme mäso a posypeme grilovacím korením,polejeme zvyškom ol. oleja...
  4. dáme celý pekáč do sáčka, aby sa to urobilo v pare z vlastnej šťavy a následne zapieklo do zlata..
  5. piekli sme pri 250 st 25 min...
  6. môžeme podávať,,,