SOLČANKA, s.r.o.

Fazuľová vegetariánska natierka s morskou soľou

Suroviny
1 ksfazuľa v slanom náleve
3 PLolej olivový
1 - 2 strúčikycesnak
1 PL (alebo pretlak)kečup
1/2 ČLbazalka sušená
3 PL (Tebi)droždie nutričné
podľa potrebyvoda
na dochuteniemorská soľ

Morská soľ bohatá na minerály Solčanka

Fazuľová vegetariánska natierka s morskou soľou

Postup prípravy

  1. Fazuľu scedíme a prepláchneme. Vložíme do nádoby, v ktorej budeme nátierku mixovať.

  2. Pridáme ostatné suroviny (okrem vody), cesnak prelisujeme, všetko spolu vymixujeme do hladka. Môžeme použiť ponorný tyčový mixér.
  3. Ak sa Vám bude zdať nátierka hustá, môzžte jej hustotu upraviť pridaním trošky vody. A zostáva len natrieť na chlebík, či pečivo. PS. Ak nemáte nutričné droždie, nič to, skvelá je i bez neho

Zdroj: www.varecha.sk