SOLČANKA, s.r.o.

Krémová zeleninová polievka

Suroviny
5 kszemiaky
1 kscibuľa
50 ghrášok
50 gmrkva
50 gkarfiol
1 PLmasť
soľ
vegeta bez glutamanu (solčanka)
korenie karí
zelerová vňať
na posypaniesyr údený

Zdravé zeleninové dochucovadlo bez glutamanu

Postup prípravy receptu

krémová zeleninová polievka bez glutamanu
  1. Očistené a nakrájané zemiaky, varíme spolu s cibuľou v osolenej vode do mäkka ( 20 minút ). Rozmixujeme. Medzitým na masti orestujeme hrášok, mrkvu a karfiol a posypeme kari korením. Takto pripravenú zeleninovú zmes pridáme do rozmixovaného zeleninového základu a povaríme kým nieje zeleninka mäkká. Ak je treba môžeme polievočku dochutiť vegetou. Na záver pridáme zelerovú vňať a posypene údeným strúhaným syrom.

Zdroj: varecha.sk