SOLČANKA, s.r.o.

Bublanina zo sójovej múky

Z cesta na bublaninu môzeme robiť bábovku a korpusy na torty so želé alebo krémové. Vhodné pre bezlepkovú diétu.

ingrediencie
maslo na vymastenie
kukuričná múka
náplň
1 miskaovocie
cesto
10 ksvajcia
25 dkgcukor krupica
10 lyžícvoda
25 dkghladká sójová múka

Sójová múka hladká | Solčanka

Bezlepková múka vhodná pri bezlepkovej diéte.

Bublanina zo sójovej múky

Postup prípravy receptu

  1. Vajcia vyšľaháme s cukrom do hustej peny. Za stáleho šľahania pridávame vlažnú vodu a sójovú múku.
  2. Plech alebo formu vymastíme a vysypeme kukuričnou múkou. Na plech nalejeme cesto a rovnomerne ho rozprestrieme. Poukladáme ovocím. Bublaninu zo sójovej múky vložíme do predhriatej rúry na 160 ° C a pečieme asi 30 - 35 minút.
  3. Upečenú bublaninu zo sójovej múky podľa chuti ocukrujeme, nakrájame a môžeme podávať. Bublanina je vhodná pre bezlepkovú diétu.