Postup prípravy
- Pripravíme si bylinky a paradajky, všetko umyjeme.
- Do kastrólika si dáme dvojnásobok vody ako bulguru.
- Do vody dáme ligurček, čili, rozdrvenú kocku zeleninového bujónu, (kto ho tam nechce, nedá, môžete použiť len vegetu bez glutamanu / Solčanku) osolíme okoreníme a privedieme do varu.
- Medzi tým, než nám voda na bulgur začne vrieť si posekáme bylinky a nadrobno posekáme paradajky.
- Pripravený vývar precedíme a vsypeme bulgur. Vmiešame bylinky a paradajky a prikryjeme pokrievkou na ďalších 10 minút a necháme dojsť, tak to nebude kaša ale konzistencia ryže.
- Premiešané a prikryté a na záver posypeme trochou parmezánu. Pre tých ktorým také bez mäsa nemôžu byť možeme na panvici orestovať nadrobno nakrájané kuracie prsíčko, samozrejme ochutené a vmiešame a razom to bolo mäsové bulgureto. No a to je všetko.