SOLČANKA, s.r.o.

Vianočný zemiakový šalát

Suroviny
2 kgzemiaky
podľa chutimorská soľ
podľa chutikorenie čierne
podľa chutivegeta bez glutamanu
250 gmrkva
1 kscibuľa
250 ghrášok sterilizovaný
250 guhorky sterilizované
1 ksmajonéza ochutená DOMA
150 gsmotana kyslá
2 PLhorčica
100 mlšťava z uhoriek
5 ksvajce
Vianočný zemiakový šalát

Postup prípravy

  1. Najprv si uvaríme vajcia na tvrdo, mrkvu a zemiaky v šupke, ktoré po vychladnutí ošúpeme a pretlačíme.
  2. Následne zemiaky osolíme, okoreníme, pridáme uvarenú mrkvu, na jemno nakrájanú cibuľu, hrášok a kyslé uhorky.
  3. Všetko spolu dôkladne premiešame.
  4. Pridáme podľa chuti ochutenú majonézu, kyslú smotanu a horčicu.
  5. Všetko spolu dôkladne premiešame.
  6. Nakoniec pridáme uhorkovú šťavu a uvarené vajíčka. Šalátik ešte raz dobre premiešame, dochutíme podľa seba a buď ho môžeme ihneď podávať alebo ho necháme do druhého dňa odležať.

zdroj: varecha.sk

Solčanka zeleninové ochucovadlo, ktoré neobsahuje glutaman so zníženým obsahom soli a morská soľ z nášho eshopu:

Solčanka so zníženým obsahom sodíka

Zeleninové ochucovadlo bez glutamanu

 
2,34
Morská soľ

Morská soľ

Na rozdiel od klasickej soli, morská soľ obsahuje zdraviu prospešné minerály. Doprajte svojej kuchyni originálnu chuť morskej soli. Vďaka šetrnému spracovaniu, sušeniu na slnku sú zachované všetky dôležité látky.