Postup prípravy
- Do vlažného mlieka rozdrobíme droždie, pridáme lyžicu cukru a necháme vzísť kvások.
Múky zmiešame, pridáme cukor, prášok do pečiva, vajíčko, roztopené maslo, štipku soli a kvások. Robotom vymiesime hladké cesto. Potom ho na pracovnej doske ešte trochu miesime, valčekom rozvaľkáme na štvorec cca 20x20 cm.
- Plnka: Z mlieka, pudingu a vanilkového cukru uvaríme krém. Vodu a sušené mlieko poriadne rozmiešame, necháme zovrieť a vmiešame kokos. Oba krémy spolu dobre rozmiešame.
- Na pomastený plech prenesieme cesto, potrieme ho marhuľovým lekvárom a naň natrieme krém. Zavinieme. Potrieme mliekom a vidličkou popicháme. Dáme piecť do rúry vyhriatej 180 °C na 30 minút.